Secret Apprentice
Gość
Mi się bardziej podoba orginalna wersja xd
http://www.youtube.com/watch?v=8A_GHUfXXec
Lubię elektronikę, nie w każdym wydaniu, ale przepadam. Ten remix jest nawet znośny
Gość
Count Your Blessings to świetny album . : D Wszystkie piosenki są dobre :]
4 października wyszedł 3 LP BMTH pt. "There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret" (dłuższej nazwy nie mogli wymyślić?)
Tracklista:
1. "Crucify Me" (featuring Lights)
2. "Anthem" (featuring Lights)
3. "It Never Ends"
4. "Fuck" (featuring Josh Franceschi of You Me at Six)
5. "Don't Go" (featuring Lights)
6. "Home Sweet Hole"
7. "Alligator Blood"
8. "Visions"
9. "Blacklist"
10. "Memorial" (instrumental)
11. "Blessed with a Curse"
12. "The Fox and the Wolf" (featuring Josh Scogin of The Chariot)
Po przesłuchaniu pierwszych kawałków stwierdzam, że ta płyta mi się chyba najbardziej z ich płyt podoba ale okaże się po przesłuchaniu reszty piosenek
To nie ja ociekam zajębistością.
To zajebistość ocieka mną aby być bardziej zajebistą.
po co to zaznaczasz
Ja ich słucham od wczoraj (!), bo wcześniej jakoś nie bardzo mi podchodzili.
A za tę płytę się jeszcze nie zabrałam ;<
w kilku kawałkach gościnnie występuje Lights. fajnie brzmią te wolne refreny w jej wykonaniu. sprawdź tą płytę, polecam
To nie ja ociekam zajębistością.
To zajebistość ocieka mną aby być bardziej zajebistą.
Gość
Jakiś miesiąc temu ich bardzo często słuchałem . Chociaż jak włączę jedną to automatycznie lecę resztę ; ) . Bardzo lubię posłuchać " Chelsea Smile " , " Rawwwrr " ( Aż dreszcze przechodzą jak się słyszy dźwięk 1:07 ) , " Don't Go " ( z niesamowitą Valerie Poxleitner zwaną często Lights ) . Nowy album jest OK moim zdaniem .
Gość
Uwielbiam kawałek The Sadness Will Never End. Natrafiłem na niego akurat, a reszty nie chcę mi się przesłuchiwać, ale jeżeli ktoś zna jeszcze jakiś ich utwór na wzór tego który wymieniłem to zapodajcie tytuł przy okazji.
Gość
Bardzo lubię Don't Go i Blessed With A Curse z nowej płyty.
Gość
Ja uwielbiam ogółem cały ten zespół nie mam najlepszej najgorszej nuty. Wszystkie są zajebist*
Gość
No ja tak samo, wszystkie płyty są zajebiste. Ale z nowej płyty te utwory są takie moje naj, których mogę słuchać godzinami.
Gość
Łykam ich w całości Panowie są nieźle wkur****ni i to się udziela
Faktycznie ich wizerunek jest ciut odstręczający i z pewnością przysparza im "fanów" którzy słuchają ich z hmm niewłaściwych pobudek. m.in. ich fryzur. Jest to w sumie kapela, dzięki której zaczęłam słuchać takiej muzyki i coraz śmielej sięgać po nieco bardziej brutalne formy tego gatnku
Gość
Ogólnie zespół spoko spoko, czarują kilkoma chwytliwymi kawałkami. Aczkolwiek niech Sykes popracuje nad wokalem bo bo kilku kawałkach siada. Mitch z niego drugi, nie będzie. No i niech nie będzie taki pewny siebie sukinkotek. Lubie ich, ale wartość tego zespołu ostatnimi czasy spadła w moich notowaniach.
User
Źle nie jest przyznam, że ostatnio zaczęłam ich słuchać trochę więcej
ciekawe są kawałki Don't Go i Blessed With A Cure , ale jakoś w większym stopniu się tym zespołem nie fascynuje : ) jest dużo więcej znacznie lepszych kapel ;>
Może chodzi o to, że nie do końca jestem przekonana do metalcore'u